Kvällsbabbel / ofokuserad, taggad och stall.

Publicerat 2016-02-24 kl. 21:27:09 av Isabel Håkansson
Okej, otroligt luddig & blandad rubrik - men jag ska förklara. För de första, jag är så otroligt j*vla ofokuserad just nu. I skolan menar jag då, såklart. Vad lärarna säger under genomgångarna går in genom era örat och ut genom det andra, kliver ut ur klassrummen med lika lite kunskap som när jag klev in. Men.. jag mår inte dåligt utav det, viftar bort dåliga tankar och är snarare TAGGAD. Taggad på sportlov, taggad på vår, taggad på stall och bara allmänt tagg på livet.
 
Saknat att plugga i ettpar hörlurar, sätta mig bekvämt i sängen och bara skriva, skriva, skriva, såsom jag gör nu. Dagen har varit bra faktiskt! Rivstartade skoldagen klockan 08 imorse med en redovisning på spanska, det gick helt okej & om inte annat så är det åtminstone skönt att ha den överstökad. Resten av skoldagen flöt på bra, slutade klockan 15 och tog bussen direkt ut till stallet. Red ut med Elina och det blev en rätt lugn uteritt idag, mest skritt men även lite trav och galopp där underlaget var bra. Hästarna var pigga och glada! 
 
Ska läsa ikapp mina favoritbloggar nu som jag inte läst på ettpar dagar (!!!), och efter det ska jag släcka ner för kvällen och lägga mig. 2 skoldagar kvar innan lov nu, hörni... KÄMPA. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback