"Isabel, vad skulle du göra om.." svaren!

Publicerat 2016-02-06 kl. 13:19:00 av Isabel Håkansson
..Du kom ut till stallet och alla fina grejer var stulna? Alltså ALLT! 
Sv. Jag hade nog utan tvekan börjat storböla och ringt mamma eller pappa och bett dem komma till stallet på direkten. Sen hade jag gjort allt i min makt för att få tag på tjuvarna! 
 
... du sålde Snobben till en familj som verkade jättebra, men som sen visade sig vara inte så bra... (http://nilssonwallden.blogg.se/)
Sv. Åkt dit med transport utan att säga någonting i förväg och sagt att "jag köper tillbaka honom nu", sedan hade jag lastat på honom och åkt. Spelar ingen roll hur mycket dem hade bråkat och vägrat, på ett eller annat sätt hade jag tagit hem honom igen, PUNKT. 
 
... du hittade den perfekta storhästen nu? Köpa eller...? (http://nilssonwallden.blogg.se/)
Sv. Hmm, svår fråga. Jag har ett pressat tidschema redan som det är med en häst, liksom.. MEN, hade jag klickat med en storhäst så som jag gjorde med Snobben första gången vi träffades så hade jag nog övervägt att ta hem den och helt enkelt försökt lista ut ett sätt som skulle få tiden att gå ihop iallafall. 
 
om du fick välja en valfri plats att bo på?
Sv. Sagt "hasta la vista Sala", packat mina väskor och flyttat till antingen Stockholm eller Göteborg. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: fanny

hahahahah jag fattar inteeee?!vrf stockholm?!! alla älskar stockholm, varför? Det finns verkligen ingenting här förutom 30 års långa bostadsköer och skyhöga priser så pengarna räcker ingenstans. Och ha häst i stockholm - HA det är ett skämt hur mycket det kostar! haahha det är så komiskt, man vill ha allt man inte har :P Jag bor nämligen i stockholm och jag känner ungefär samma sak som du - hasta la vista stockholm jag vill härifrån snarast! xD

2016-02-06 @ 23:32:13
URL: http://fanys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback