En underlättare varje morgon, hihi.

Publicerat 2016-02-11 kl. 08:39:00 av Isabel Håkansson
Min airboard gör vardagen så himla mycket roligare när jag är hemma, hihi. Flyger över trösklar, kör det snabbaste jag kan runt köksbordet och behöver inte gå ett steg själv om jag inte känner för det ;) 
 
Godmorgon! ♥ Torsdag idag och jag känner mig relativt pigg faktiskt. Vi börjar klockan 10 idag och jag gick upp för en halvtimme sen. Förr gick jag alltid upp mycket tidigare än vad jag behövde för att hinna sminka mig och fixa håret, men nu för tiden så går jag bara upp så att jag hinner med att borsta håret, sätta upp det, klä på mig, äta frukost och borsta tänderna. Typ. Sminkar mig sällan till skolan då jag vill att min hy ska kunna andas och för att jag helt enkelt väljer att prioritera min sömn framför att stå framför en sminkspegel 45 minuter varje morgon. 
 
Igår var det snöstorm när jag och Snobben var ute, så longerade honom 15 minuter i grimman bara så att han fick röra sig. Han sprang med huvudet mellan benen och kickade mot snön ettpar gånger, han är nog lika trött på snön som jag skulle jag tro, hehe. Mockade & halmade upp hans box så att han fick stå inne över natten, kommer inte på frågan att han ska behöva stå ute och frysa. Mitt lilla hjärta. Idag blir det äntligen uteritt! Mys, mys, mys. Behöver det just nu. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback