3 hästar senare..

Publicerat 2016-02-04 kl. 21:55:24 av Isabel Håkansson
1 bild på fina Elcha och Snobben från ikväll ↑ Snobben var jääättetrött ikväll, lilla söten. 
 
Snobben skoddes tidigare idag, och fick därför vila. Men ompysslad och promenerad blev han iallafall, såklart! Med tanke på att Snobben inte reds så passade jag och Sandra på att testa rida en ny häst i stallet, nämligen Elcha! Tanken är att vi ska börja rida henne på helgerna och lite då & då när hennes ägare inte kan. Vilket ska bli jättekul! Hon var väldigt fin, försiktig och känslig. Ska bli kul att rida henne mera! 
 
När vi ridit klart henne så mötte vi på en annan tjej som precis kommit tillbaks efter en uteritt, som undrade om vi ville prova på hennes fina D-ponny också. Så vi släppte ut Elcha och Snobben och sedan gick vi ut till paddocken och provade på den också. SUPERFIN var den! Glad, arbetsvillig och framåt. Helt klart en häst i min smak. Så, 3 hästar ompysslade och ridna ikväll - inte mig emot!
 
Krånglat jättemycket med internet hela kvällen och det är därför jag inte skrivit förrän nu.. sitter och delar internet från min mobil till datorn. Arg. Vi hörs mer imorgonbitti med ett då förhoppningsvis fungerande internet! Puss.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback