Nervositet & prestationsångest.

Publicerat 2016-08-11 kl. 23:51:28 av Isabel Håkansson
Hej, hörni ♥ Vet ni? JAG ÄR SJUKT TRÖTT PÅ MIN HEADER OCH DESIGN. Vill ha nåt snyggt & nytänkande, mer personligt med bilder och småsaker men ändå stilrent liksom. Spånar och spånar.. men innan jag kan verkställa mina tankar & ideér så står nya bilder högst upp på listan. Både nya tankar på mig utan häst, men även med häst också självklart. Det är trots allt bloggens mittpunkt - hästarna. 
 
Hur som helst - vad handlar rubriken om undrar ni? Jo.. imorgon ska jag nämligen skriva om matteprovet jag pluggat inför nu i 2 veckor. Eller, jag ska vara ärlig. Jag har skippat att gå till skolan några dagar här och där, men i det stora hela så har jag varit där varje dag och jag har pluggat. Klarar jag inte provet imorgon så kommer det bli uppskjutet ännu en gång och jag orkar verkligen inte de, som de känns just nu.. Vore så himla skönt & en stoooor lättnad ifall jag bara kunde få godkänt i kursen och kunna gå vidare nån gång.. Uh. 
Hör av mig härinne imorgon efter att provet är skrivet.. antingen kommer inlägget att vara glatt och positivt, eller j*vligt gnälligt & negativt.. upp till bevis imorgon ;) PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Lycka till <3 Du är grym!!

2016-08-12 @ 09:55:32
URL: http://lovisamagnusson.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback