Lite tankar inför skolstart..

Publicerat 2016-08-15 kl. 15:21:35 av Isabel Håkansson
Idag är det exakt 1 vecka kvar tills skolan sätter igång igen. Tidigare mornar och desto senare kvällar, stress, prestationsångest och en tid som knappt går att få ihop står på schemat. Och jag vet om det. Ångesten gör sig påmind varje gång tanken om skolan slår mig, men ändå kan jag inte låta bli att längta lite. För de är ju trots allt så jag valt att leva mitt liv, i ett tempo som går i 180. Det händer princip aldrig att jag bara går hem och lägger mig efter en skoldag, utan då ska både häst och stall skötas. 
Ni känner mig.. När jag väl går in för nånting så ska de skötas ordentligt & bli BRA - annars kan de likagärna vara. Jag tror det är därför jag ofta har och får ångest så väldigt lätt. För ingen är perfekt, ingenting kan alltid gå som man tänkt sig eller bli bra på en gång. Jag måste verkligen lära mig det.. Men det är svårt. Får jag inte bra betyg på ett prov eller hinner med både stall och plugg en dag så känner jag mig värdelösare än värdelösast. 
 
MEN, positive thoughts nu. Om 1 vecka inleds mitt nästsista skolår innan studenten och frihet.. hur sjukt är inte det? Om jag har klarat av 10 år i skolan så ska jag bannemig klara av 2 till, right? Det spelar ingen roll om jag legat sömnlös nätter i sträck eller har en sån ångest att jag håller på att krypa ur mitt egna skinn, jag kastar aldrig bara in handduken och ger upp. Det är bara att tuta & köra, livet är fullt av möjligheter och jag är, trots alla mörka baktankar, taggad på vad denhär hösten har att erbjuda mig! 
Vad är era tankar inför skolstarten? Vilken klass börjar ni? Let me know så kan vi bolla tankar & ideér tillsammans. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du ger så sjukt mycket inspo och pepp! Love it! Vill gärna se mer inlägg om skolan och hur du planerar allt så att du hinner med :) Kram på dig!

2016-08-15 @ 21:16:59
Postat av: Emilia

Börjar gymnasiet imorgon, ska gå samhällsprogrammet. Är sjukt nervös men ändå peppad eftersom de känns som att gymnasieåren är roligast!

2016-08-16 @ 11:43:56
URL: http://emiliaa.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback