Klockan är ställd..

Publicerat 2016-08-21 kl. 22:18:14 av Isabel Håkansson
Imorgon återgår mitt liv till de normala igen. Imorgon kommer jag att möta upp Madde & Ida på busshållplatsen och tillsammans kommer vi att kliva på bussen mot Västerås där skolan väntar. Imorgon slås portarna till vår hatade men ändå älskade skola upp. Det känns typ overkligt på nåt sätt?! Har verkligen uppskattat sommarlovet som varit, på ett helt annat sätt än vad jag gjort tidigare. Jag behövde få vara ledig, pausa allt som har med skolan att göra och leva lite. Och det har jag gjort, minst sagt. 
 
Det tar ett tag att komma in i gamla rutiner igen, och jag tänker försöka att inte pressa mig själv alltför hårt.. Så, vi börjar med 3 små mål jag vill kunna uppnå denna vecka: 

♥ Inte äta socker (godis, chips, glass etc) förrän på lördag. Har ätit så himla dåligt hela sommarlovet och rört mig alltför lite, så nu ska jag försöka trappa ner på det och börja röra på mig genom powerwalks och träning hemma. 
 
♥ Lägga mig i tid & gå upp i tid varje morgon. U know me.. Jag är sååå dåligt på att både lägga mig och gå upp i tid. Att vara vaken seeent efter midnatt och vakna 15 minuter innan skolbussen går är inget ovanligt när de gäller mig, haha. 
 
♥ Ta 30 minuter varje kväll och skriva. Precis så som jag gör nu, tända ljus, slå på datorn och skriva ett inlägg. De är terapi för mig att kunna göra de, så himla skönt och befriande. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback