Andra tatueringen på plats ♥

Publicerat 2016-08-04 kl. 15:01:09 av Isabel Håkansson
Samma kväll som mamma skickade iväg meddelandet till tatueraren så bestämdes det att jag skulle komma redan nästa dag (alltså igår). Jag hade då inte bestämt riktigt än vad jag ville ha för tatuering eller var nånstans jag ville att den skulle sitta.. googlade runt på lite olika citat och texter och efter att ha scrollat runt i fleeera timmar hittade jag tillslut en text jag ville ha. Citatet är simpelt, viktigt och nånting jag alltid försöker att ha i bakhuvudet. 
Jag gör och har gjort många dumma val & grejer i livet, men nånting jag ALLTID varit bra på - är att vinka hejdå till människor som inte förtjänar mig. Känner jag att en människa inte tillför mig gott i livet eller bara tar utan att ge något tillbaka så är jag inte den som hänger kvar och väntar på en förbättring. Så denna texten kändes passande och bra faktiskt. Jag valde att placera den på mitt vänstra lår vilket jag tycker blev supersnyggt!!
Vad tycker ni? Har ni nån tatuering, eller vill ni ha? PUSS
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Hanna Sahlqvist aka Hannavic

Jäääklar vad snyggt!! Har ingen men vill gärna ha en flygande fågel lite diskret någonstans :)

Många kramar från Hanna <3
www.hannavic.se

2016-08-04 @ 23:46:38
URL: http://hannavic.se
Postat av: Elin

Snygg! Gillar verkligen tatueringar på det stället. Lite diskret men syns ändå när man har shorts! Har själv inga tatueringar, men ska nog skaffa några i framtiden. Någon fin låttext från en artist man gillar eller matchande tatuering med syster blir det nog då! :)

2016-08-05 @ 09:44:08
URL: http://nilssonwallden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback