3 must haves i stallet / sommar.

Publicerat 2016-08-10 kl. 13:54:00 av Isabel Håkansson
No rub - Gör underverk för Snobbens svans!! Förra sommaren kliade han bort princip allt hår i hela hårroten på svansen, den blev helt kal. Fick panik & började googla runt en massa.. kom då över "no rub" och tänkte att jag kunde ge det ett försök. Den kostar enbart 229kr på hööks & tänkte att de kanske inte är någon mirakelprodukt.. Så fel jag hade! På två veckor hade håret i hårroten växt ut igen och exemen kom aldrig tillbaks efter det. 
 
Hästsalva - Vi har extreeemt mycket insekter som flyger omkring och trakasserar hästarna i hagarna hela dagarna, tyvärr.. Så hästsalva är ett måste i den vardagliga skötseln för att på så sätt kunna hålla bitsåren i schack. Jobbigt att den är så kladdig och luktar så äckligt dock, tur plasthandskar finns ;) 
 
Flugspray - Säger väl sig självt..? Hästarna hade inte fått en lugn stund ifall det inte vore för hästspray, haha.. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Therese S. Westlund

Flugsprayen och hästsalvan är bland det bästa jag har använt på min häst under sommaren, så grymma!!

2016-08-10 @ 21:43:46
URL: http://ThereseSW.blogg.se
Postat av: Ida - foto & häst

Använder oxå Leovets produkter till min då han har sommarexem, överlever verkligen inte utan dem! Och hästsalva och flugspray är också sååå viktigt då min ponny är jättekänslig för allt på sommarn haha ;)

2016-08-11 @ 14:05:35
URL: http://prinsesc.blogg.se/
Postat av: Lovisa Magnusson

Har/haft alla de produkterna ovan. Tycker däremot inte att flugsprayen är värst bra, men de övriga är super! :) Jag köpte min No rub för 119kr, synd att Hööks ska ha sådana överpriser.. :/

2016-08-12 @ 09:57:14
URL: http://lovisamagnusson.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback