"Vi hade iallafall tur med vädret".. INTE.

Publicerat 2016-04-21 kl. 20:32:59 av Isabel Håkansson
Det regnade princip hela eftermiddan här, så jag och Milla var lite smått otaggade på att gå ut och rida. Drog ut på borstningen länge innan vi sadlade och gjorde hästarna klara för ridning. När vi kom ut så hade det slutat regna, däremot blåste det en heldel så hästarna var väldigt tittiga och smög sig fram låååångsamt. Framtravningen hade lika gärna kunnat skett stillastående, så långsamt gick det ;) Efter första galoppen släppte de som tur var! 
 
Vi red en rätt lång runda så hästarna skulle ha chansen att göra av med så mycket energi som möjligt efter en rätt seg vecka med inte jättemycket motion. Gjorde mycket fattningar ifrån skritt för att få med bak-kärran ordentligt och galopperade på i varierade tempon. Hästarna var väldigt lyhörda & duktiga. Mycket klapp och beröm på båda två. 
 
Lite ironiskt att i början av vår ridtur, när vi märkte att regnet tagit ett uppehåll så sa Milla:
- Alltså, har du tänkt på att vi alltid har tur med vädret? Pffffffft, what a joke. På hemvägen så öppnade sig himlen och regnet ÖSTE ner på oss. Vi såg ut som fyra blöta hundvalpar när vi klev in genom stalldörren efter ridturen.. haha. 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Vanessa

åh haha! minns när vi hade en liknande tur. Inte kul. HAha det var fint i början, men när vi kommit en bit så började lite smått för att sen vräka ner...För att sen låta solen komma fram och jag utbrister "nu är det fint så nu kan vi rida lite till" och så börjar det ösa igen haha ;)

2016-04-21 @ 21:40:42
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: Emilia

mysigt inlägg!

2016-04-21 @ 21:51:17
URL: http://emiliaa.blogg.se
Postat av: Emilia

Måste även tillägga att ni är flitiga som rider ändå! äkta stalltjejer.

2016-04-21 @ 21:51:38
URL: http://emiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback