Pyssel, skog och en pigg ponny ♥

Publicerat 2016-04-18 kl. 21:29:21 av Isabel Håkansson
Bara genom att läsa rubriken kan man själv lista ut att jag hade en riktigt bra & mysig eftermiddag i stallet idag. Började med att borsta och pyssla med Snobben läääänge, spolade av hans ben, lackade hovar och borstade, borstade och borstade lite till på honom. Han fäller som sjutton just nu, han har verkligen oändligt med hår känns det som.. buhuu. 
 
När jag pysslat med honom såpass länge att han börjat skrapa med hovarna i backaen och iprincip stod och trampade på stället så sadlade & tränsade jag honom. Han var lycka på 4 ben idag, trippade fram med öronen spetsade framåt, frustade och trivdes med tillvaron. Hade egentligen bara tänkt skritta och eventuellt trava lite idag, men Snobben ville annat ;) Så det blev en heldel trav & galopp också. Sista galoppen så blev han redigt taggad och sprang som aldrig förr - vilket glädjer mig så himla mycket!! Finns det nåt bättre än pigga och glada hästar? Tveeek. 
Bilden till vänster - en klassisk öronbild tagen uppepå en glad Snobben. Bilden till höger - Snobbens lilla hårhög som blev efter att jag borstat igenom honom en omgång. 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback