Pigg som en nötkärna!

Publicerat 2016-04-23 kl. 09:11:00 av Isabel Håkansson
Godmorgon! ♥ Somnade gott igår klockan 22:30 efter att ha varit i stallet och pysslat med Snobben heeela kvällen. Borstade honom i över 1,5 timme, spolade ben, lackade hovar, flätade och klippte svansen, mös och stretchade ben. Avslutade med att longera i 25 minuter i lång låg form. Såg en klar förbättring i traven på Snobben igår, han tog stöd på bettet och verkligen arbetade sig neråt istället för att bara försöka springa ifrån jobbet som han ibland kan göra. Han blev superfin! 
 
Med tanke på att jag somnade tidigt igår, så vaknade jag även tidigt idag. Så tidigt som halv 7 vaknade jag och var pigg som en nötkärna. Hoppade upp ur sängen, slog på lite musik och började packa väskan inför ikväll. Om lite drygt en timme ska jag åka och möta upp Milla för att sedan åka vidare ut mot stallet. Hästarna ska skrittas och eventuellt travas ut lite lugnt idag i skogen. Älskar att rida i skogen, det är de bästa som finns enligt mig just nu. 
Den här bilden är några månader gammal och tagen när det fortfarande fanns snö på backen.. Men, hur mysigt ser inte dehär ut att vara? Så tyst, så lugnt och så himla mysigt. Snobben lyser upp som en sol såfort man svänger in på skogsstigen, han ÄLSKAR att vara där. Och hans glädje blir till min glädje och förtjusning. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Men åh vad härligt att vakna pigg och utvilad en helgdag :D Själv sov jag 5 timmar natten till dagens tävling.. ;)

2016-04-24 @ 21:49:24
URL: http://lovisamagnusson.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback