Nationella-prov..

Publicerat 2016-04-26 kl. 14:48:12 av Isabel Håkansson
Vårt första nationella-prov är nu skrivet, och nu är allt igång.. blä. Är verkligen så extremt skoltrött, går upp 20 minuter innan bussen går varje morgon och hasar mig iväg till skolan. Och som grädden på moset så har dem tagit bort våran sovmorgon nu på torsdag då vi egentligen börjar klockan 10 men vi istället börjar klockan 8 för ännu ett prov. Jag håller ut, eller jag försöker åtminstone. Snart, om lite mer än en månad, så är det sommarlov.
 
Som tur är iallafall så börjar man med att göra klart dem nationella-proven i svenskan, vilket (för mig) är det enklaste ämnet. Jag gillar att skriva och har alltid haft lätt för att stavning och lite knepigare ord. Jag bävar inför proven i matte.. alltså verkligen. Livrädd. Klarar jag inte nationella är mitt betyg där som bortblåst, och de är det sista jag vill. Vill inte ens tänka på det.. 
 
När vi ändå är inne & talar om plugg.. ni kommer väl ihåg min rabattkod till er om ni skulle vilja boka läxhjälp online hos My Academy? "Isabel250" är koden och ger er 250kr rabatt, koden gäller fram tills imorgon! Så skynda, skynda, skynda! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback