Morgonbabbel ♥

Publicerat 2016-04-16 kl. 10:24:59 av Isabel Håkansson
Godmorgon! Hur mår ni idag? Själv är jag väääldigt trött, men glad. Känns som en konstig kombo att vara både trött & glad, iallafall när det kommer till mig.. har nämligen rätt svårt att kombinera dem två ;) Härligt hur som helst!  Saken jag skulle ta tag i och fixade idag är inget mindre än - mitt hår. Det har växt otroligt mycket dem senaste månaderna och nu är jag trött på det! Sitter jag på huk och har håret utsläppt så snuddar de marken. Det är överallt & ingenstans, svårt att få till snyggt och BLÄ. Idag ryker minst 1dm. 
 
Vet ni? Jag har börjat sett fram emot sommaren så galet mycket.. Nedräkningen på mobilen är igång och fram tills den 9 juni då vi får sommarlov så är det 54 dagar?!?!? Alltså, med helger och lediga dagar inräknat FEMTIOFYRA DAGAR!!! Det är ju ingenting, liksom? 1,5 månad och sen står jag där, i vit klänning och ballerinaskor. Tackar för året som varit och kysser skolan hejdå i hela 10 veckor. Jag är så taggad att jag inte kan låta bli att le som ett fån medan jag skrivet detta.. waaah. 
 
Aja, back to reality. Än så länge är det bara den 16 april och jag ska alldeles strax sätta igång att sminka mig litegrann. Kameran ska få hänga med mig runt idag, så kan jag bjuda på lite fräscha bilder härinne senare i eftermiddag! PUSS. 
Bilderna ifrån fotograferingen har kommit och en ny design ska även börja spånas på idag... hmm. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vart såå avis på ditt hår! Galet långt och såå fint 😊

Svar: Men åh tack!!
isabelhakansson.blogg.se

2016-04-16 @ 17:05:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback