Min relation till alkohol? Drömkille?

Publicerat 2016-04-08 kl. 13:17:00 av Isabel Håkansson
"Din relation till alkohol?"
Min relation till alkohol.. Alltså, dem flesta i min umgängeskrets dricker alkohol på fest och inte heller ska jag sopa under mattan att JA, på fest så dricker jag också alkohol. Tänker varken förklara eller ursäkta mig, jag vet att olika har olika syn på den saken och jag accepterar det! 
 
"Dina tankar kring folk som röker och dricker innan 18? Något som skulle hända dig eller väntar du till din 18årsdag?"
Sålänge man har kontroll över situationen och känner av själv vart ens egna gräns går så bryr jag mig faktiskt inte alls om folk väljer att röka och dricka på fester. Det säger enligt mig ingenting alls om en person om dem röker och/eller dricker eller inte? Det känns oviktigt och ointressant. Rökning är ingenting för mig, men som jag skrev ovan så förekommer det att jag dricker alkohol på fester fastän jag inte är 18 år än.
 
Vad i ditt liv betyder mest för dig? 
Min familj kommer först. Jag värdesätter dem före allt annat på denna jord, kan inte föreställa mig ett värdigt liv utan dem. På delad andraplats kommer mina vänner och hästarna. Jag skulle inte fungera om jag inte hade mina fantastiska vänner och mitt underbara stall att åka till.. aldrig. 
"Hur går det med kärleken?"
Det går väl som vanligt höll jag på att skriva, haha ;) Lever mitt liv utan pojkvän och trivs med det. Ibland finner jag intresse i nån kille, men det rinner ut i sanden och han blir ointressant lika fort igen. Jag stressar ingenting utan låter allting komma som det kommer, det blir bäst så. 
 
"Beskriv din drömkille?"
Har ingen direkt drömkille om jag ska vara ärlig.. Vill bara ha någon som tycker om mig för MIG och inte försöker ändra nånting på mig varken personlighetsmässigt eller utseéndemässigt. Som kan acceptera att jag har mitt intresse och min sport som kräver mängder av tid och engegemang ifrån min sida. Ger mig space utan att vara "off", liksom. Sen får han ju gärna vara fräsch och ha snygg klädstil också, hehe. 
 
"Vad vill du göra efter studenten?"
Jag vill plugga vidare på högskola för att i framtiden kunna bli jurist. Men, innan jag efter 12 år i skolan fortsätter att gå 5 år till så vill jag ut och resa. Upptäcka världens alla hörn, träffa nya människor, festa, testa på hur det är att verkligen ta varje dag som det kommer och bara ha the time of my life ihop med ett gäng kompisar. 
 
Fortsätt att ställa frågor i dethäääär inlägget! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: M

Superbra svar! Säger som dig, att röka och dricka svarar ju inte på hur man är som person! Men ville bara veta ditt tyckande och tänkande! Hoppas du har det bra!

2016-04-08 @ 20:01:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback