Markarbete & fina hästar!

Publicerat 2016-04-17 kl. 20:45:26 av Isabel Håkansson
Standard att Snobben är helt sjöblöt och krullig i pälsen haha, busen ska alltid rulla sig i blötlera ♥
 
Börjar med att skriva att NEJ, jag hann inte med att rida både Snobben och Picco idag.. jättetråkigt med tanke på att jag verkligen var sugen på att rida båda två. Men, Snobben kommer alltid i första hand och därför prioriterade jag att rida honom istället. Jag och Milla hade planerat markarbete i paddocken dagen i ära, så vi byggde fram lite bommar, både galopp & travbommar, upphöjda och som bara låg på backen. 
SNYGGT ritat Isabel, verkligen.. Såhär såg det ut iallafall! Vi hade 4 galoppbommar på ena sidan i paddocken & 3 upphöjda cavaletti-bommar som vi travade över på den andra. Det blev liiiite tajt med travbommarna, så Snobben valde att hoppa dem som studs istället ;) 
 
Till en början var Snobben rätt seg och omotiverad, vilket jag ofta upplever att han är i paddocken nu för tiden. Men desto längre in på passet vi kom, desto piggare blev han. Mycket tror jag sitter i MITT huvud, att jag är så van att han är piggare utanför paddocken och att han blir seg när jag rider därinne. Jag ger liksom upp innan jag ens försökt. För nåt år sen tränade vi ju i paddocken minst 3 gånger i veckan utan några som helst bekymmer, så det är nog hos mig det mesta av felen sitter. 
 
Hur som helst, vi red igenom hästarna ordentligt i alla gångarterna och dem kändes riktigt fina & fräscha. Lät Snobben galoppera på i ett ganska högt tempo för att få upp flås. Han kämpade på bra och jag är jättenöjd över honom trots att han var lite seg i början.. vi båda var svettiga efteråt ;) 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Vanessa Andersson

Bommar är verkligen så bra att jobba med!! Jag måste bli bättre på att plocka fram och köra lite med mina så de kan bygga upp sig kring rygg och rumpa 😉

2016-04-18 @ 07:32:30
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: Emilia

Fina hästar fina ryttare <3

2016-04-18 @ 21:23:10
URL: http://emiliaa.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback