Drunknar i plugg..

Publicerat 2016-04-18 kl. 16:12:00 av Isabel Håkansson
ATM ↑ Skriver på mitt tal jag ska redovisa muntligt i svenskan på onsdag.. 
 
BLÄÄÄ.. Jag har en sån inre stress som gnager inombords hela tiden just nu, skolan.. den tar kål på mig. Var jag den enda som inte visste att man hade nationella-prov i 1:an eller?!? Jag trodde man hade det i 9:an och sen var det klart, liksom. Men nej, så var det inte.. Så, nu gäller det för mig att prioritera. Att kunna balansera upp både skola, häst och kompisar är ingen dans på rosor vill jag lova.. men det går! 
 
Nu är jag hemma 1,5 timme för att plugga, plugga, plugga innan jag tar bussen ut till stallet klockan 17:10. Gör det mest för att underlätta för mig själv men även för att vädret varit otroligt ostabilt hela dan. Känner mig inte jättesugen på att rida i regn, liksom. Ser ut som det börjar klarna upp lite smått nu iallafall, så vi får hoppas på att det gör det! En timme i skogen ihop med min Snobb för att bara få rensa tankarna och slappna av är precis vad jag behöver just nu. Är otroligt trött och seg, tycker inte om den känslan. 
 
PS. Glömt inte att nämna "Isabel250" och få 250kronor rabatt om ni skulle vara sugna på att få extra hjälp med hjälp av MyAcademy. PUSS
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Elin Nilsson Walldén

Har haft riktig jobbiga veckor med skolan och allt plugg nu... Men jag brukar sätta mig ner och bara ta tag i det, oftast tidigt på dagen så man inte drar på det och då en uppgift i taget. Gör klart den uppgift som ska lämnas in närmast och gör sedan nästa osv. Måste även tillägga WOW vilken fin header! Längtar efter att se resten av bilderna!!

2016-04-18 @ 18:56:13
URL: http://nilssonwallden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback