Kortare och fräschare hår!

Publicerat 2016-04-16 kl. 17:40:00 av Isabel Håkansson
Sådär, nu är det gjort! Håret rök över 2 decimeter, tunnades ur och allmänt fräschades till! Det är fortfarande rätt långt, men betydligt kortare än innan och mitt långa hår är fortfarande en stor del av mig. Skulle aldrig kunna klippa håret kortare än nedanför brösten, haha. Det skulle inte kännas som jag. Fick mycket beröm av frisören för mitt tjocka och starka hår, att det var välskött och fint. Blir alltid lika glad!
 
Efter att jag klippt mig så gick jag, pappa och syrran och käkade lunch på en thai-resturang. Det är vår tradition varje gång vi är hos pappa, att vi käkar thai-mat minst 1 gång, haha. Nu är vi hemma hur som helst och ska alldeles iväg till närmsta mataffär för att köpa lite gottis inför kvällen. På måndag påbörjar jag en sockerfri månad, så jag måste passa på fram tills dess ;) Hihi. 
4 halvkassa bilder på håret hur det ser ut just nu. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Vanessa

Men åhh så snyggt och tjockt det är!! :D Jag hade jättelångt hår för ett år sedan men sen fick jag ett ryck och klippte av det vid hakan. Så nu låter jag det växa ut så jag har långt hår till studenten nästa år ;)

2016-04-17 @ 09:55:08
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: Emilia

Du är så himla fin! Kan du inte göra en ögonbrynstutorial??

2016-04-18 @ 16:02:27
URL: http://emiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback