ZZZzzzZZzz...

Publicerat 2015-09-09 kl. 16:38:20 av Isabel Håkansson
Kan man vara mycket tröttare än mig idag eller? Jag kan inte minnas senast jag var såhär trött, for real. Imorse så gick jag upp en kvart innan bussen mot skolan gick, hann varken sminka mig eller fixa håret. Bara upp med håret i en tofs, sätta på mig skorna utan att knyta dem och springa iväg till bussen. Skoldagen gick segare än segast, matten gick inte alls idag och min koncentrationsförmåga existerade inte. Somnade det första jag gjorde när jag hoppade på bussen hem... SÅ TRÖTT. 
 
Men jag har börjat komma in i ett dåligt mönster där jag inte vill sova om kvällarna. Ligger hellre uppe med mobilen, lyssnar på lugn musik och tänker på totalt onödiga ting som i slutändan enbart drar ner mig.. varför? Jag tillåter mig själv inte att sova, tankar om allt och ingenting tumlar runt i mitt huvud och det är totalt omöjligt. Jag är alltid uppe tills klockan tickar mot sent, sent på nätterna och vaknar upp bara några få timmar efteråt med mörka ringar under ögonen och är tröttare än tröttast. Det är inte hälsosamt och jag vet det. Men det finns ingenting jag kan göra åt saken.. tyvärr. 
 
Nope, bara att bita ihop och pina mig igenom den här perioden i mitt liv också. Jag har känt såhär så många gånger förut, det känns skit en period men efter regn kommer solsken - right? Nu väntar stallet. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Fanny

*läser detta när jag inte kan sova å ligger med mobilen ist* hahaha jag fattar vad du menar it sucks

2015-09-10 @ 00:37:29
URL: http://www.fanys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback