Vårat mål för nu...

Publicerat 2015-09-15 kl. 13:00:00 av Isabel Håkansson
Svar: Åh, blir lite ledsen av frågan. Vårt mål den här sommaren var som jag skrivit länge att göra våran debut ute på hoppbanan, en enkel LD på 70cm som jag vet att vi klarar med lätthet. Hela våren tränade vi på kombinationer och distanser, att byta galopp över hinder och bara nötte över små sockerbitshinder. Tränade, tränade, tränade. Så kom sommaren och hästarna släpptes på lösdrift, Snobben började kännas ofräsch och inte alls sig själv. Hoppningen las på hyllan och fokusen förflyttades från att träna till att bara ut och skritta honom och se till att han blev bra igen.. och där står vi idag. Han börjar kännas som sig själv igen, helt klart. För varje dag som går så kommer min gamla, goa, pigga och glada Snobb tillbaks. 
En video från i våras...
 
Vårt mål för nu är bara att komma tillbaka på banan igen, bygga upp kondition och muskler så som det var innan & börja hoppa lite smått igen. Sen... så klättrar vi oss vidare därifrån helt enkelt. Vi har backat tillbaka 10 steg i vår utveckling, men vad är det man säger.. den enda gången vi backar är när vi tar sats ;) 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kommer du lyckas med till mål iår? Och du kan va lugn det är inte kombinationer förns LB ;) klart ni ska köra! Vad är det värsta som kan hända?? You go girl!

2015-09-15 @ 17:39:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback