Om det 3 fanns saker JAG hade kunnat göra för världen...

Publicerat 2015-09-14 kl. 14:00:00 av Isabel Håkansson
... så skulle jag uppfunnit ett botemedel mot cancer som hjälper & kan rädda VARENDA EN, eller varför inte utrotat sjukdomen helt och hållet. Cancer är en så hemsk sjukdom, och jag kan inte räkna på fingrarna alla dem gånger jag setat i min säng, kollat på cancergalan och gråtit så att jag knappt fått luft och bara tänkt, tänkt, tänkt och känt ett sånt medlidande för dem drabbade. Jag hatar cancer, och min värsta mardröm i livet skulle vara att någon utav mina närstående skulle få cancer eller ännu värre - dö av cancer. USCH. Vill inte tänka tanken. 
 
... så skulle jag sätta stopp för all svält & krig runtom i världen. Det är så onödigt att kriga, varför ens? Blir det ens bra för någon i slutändan? Det förstör snarare så många människors liv, det är hemskt. Och det är hemskt att folk i andra länder svälter och kan gå dagar eller ibland veckor utan rent vatten att dricka.. behöver jag säga mer? Tom på ord, vet inte vad jag ska skriva. Det skulle jag sätta stopp för dirket om jag fick chansen...  
 
... så skulle jag ha infört ett dödshårt (for real, DÖDShårt) straff mot djurplågare. Jag hatar när folk delar videos på t.ex facebook där ett djur far illa. Jag älskar djur av alla slag med hela mitt hjärta, och vetskapen om att en oskyldig, livrädd stackars liten hund kanske far illa just nu i skrivande stund, får mig att gå sönder i tusen bitar. Nope, djurplågare borde inte bara få böter - dem borde få smaka på sin egna medicin OCH få böter så dem blir skuldsatta för resten av livet. Skit ska skit ha, punkt. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback