Lite tisdags-inspo ❥

Publicerat 2015-09-22 kl. 06:24:00 av Isabel Håkansson
Jag älskar att sitta och scrolla upp & ner på tumblr, spara bilder för att sen sitta och klippa och klistra i kollage. Bara det är terapi i sig för mig. Kollar ut genom fönstret och det är fortfarande mörkt utanför, klockan är strax efter 06 på morgonen och termometern visar 4+ grader & jag vet att jag har ett prov i samhällskunskap att se fram emot i skolan idag. Men.. just idag känner jag mig fett tacksam och tagg på livet, ändå? Vad är väl lite tonårsdrama hit och dit, när det händer så mycket värre saker runt om i världen, egentligen? Nope, idag är jag bara glad och tacksam för vad jag har och över det liv jag lever. Punkt. 
 
Jag vet att bloggen ligger lite på is just nu, men jag känner att jag inte orkar ursäkta mig mer. Jag älskar att blogga, det har varit min grej i många år nu. Ni fortsätter att kolla in här varje dag, statistiken står stadigt. Den är betydligt längre än för några månader sen, men jag har fortfarande x-antal trogna läsare kvar här inne, vilket jag är glad & nöjer mig med just nu. Livet går i ett, och plugg och hästarna är vad som prioriteras högst i mitt liv. Jag skriver så ofta jag känner att jag hinner med, men OJ vad jag skulle ljuga om jag skrev att jag inte saknar att ha tid att logga in och skriva här flera gånger per dag.. Shit. 
 
Nu - skola. Efter klockan 15 så ses vi här inne igen med en dagens outfit och lite snack.. tänkte ta upp en fråga jag fått in och disskutera lite häst. Hm.. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback