Lite morgonsnack..

Publicerat 2015-09-05 kl. 10:07:15 av Isabel Håkansson
Scrollar upp & ner på bloggen, granskar mina senaste inlägg och sedan inläggen tillbaks i arkiven. Jag tycker min skrivning förbättras mycket på bara några månader och jag börjar sakta men säkert börja komma tillbaka i rutinerna att jag ska blogga med jämna mellanrum under hela dagarna, igen. Nånting som dock gör mig otroligt omotiverad är hur oengagerade ni läsare verkar vara just nu?? Jag älskar kommentarer och att ha kontakt med er, varför lyser ni med er frånvaro i kommentarsfälten nowadays? Tråkigt, tråkigt, tråkigt. 
 
Hur som helst, hade en galet kul kväll igår och kom hem i hyfsad tid vilket betyder att jag även vaknade i en hyfsad tid idag. Stallet står näst på listan på dagens "att göra" och idag ska Snobben få komma ut och rida av sig lite överskottsenergi, så blir det troligtvis långritt och lite backträning imorgon! Något som måste byggas upp nu efter den här sommaren är rump och ryggmusklerna. Så backträning och ridning ute i skog och mark, bommar och mycket galopp från skritt där han får sätta under sig är bra för att snabbt börja bygga upp musklerna igen. 
 
Vad ska ni göra idag? Rida, vara med kompisar, umgås med familjen, gå på bio eller gå ut på fest? Berätta! 
Den här utsikten, den här hästen - jag kommer alltid att känna mig som hemma på hans rygg och omkring honom. Min fina, fina, älskade & underbara Snobb.. han kommer aldrig att bli helt av med mig! Kommer alltid att ha honom snurrandes runt i mina tankar, och han kommer alltid att äga en bit av mitt hjärta. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Julia Axelsson

Åh vad mysigt! Själv ska jag kika på en fotbollsmatch, rida igenom Hassan på banan och unna mig en mysig kväll med något riktigt gott i handen! :D
Hoppas verkligen det går vägen för dig och Snobben nu, att ni slipper mer förhinder och kan köra järnet! Ni äger, Isabel!

Puss & kram <3

2015-09-05 @ 10:51:53
URL: http://nouw.com/juliaaxelsson
Postat av: Malva

Jag ska ta vara på sista dagen med Mathilda innan hon flyttar och packa ihop allt hon ska ha med sig!
Pussa på prinsen från mig <3

2015-09-05 @ 11:21:13
Postat av: Lovisa Magnusson

Åh, känner samma sak.. Men jag tappar också intresset för att kommentera bloggar när man inte får något tillbaka och jag tror det är så många känner, tyvärr. Kör på och fortsätt som du gör! Förhoppningsvis går det bättre snart :)

Jag red Carcassonne och Tobbe, var med en kompis och avslutade sedan dagen med soffhäng :)

2015-09-06 @ 11:06:19
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback