Låtar som spelats i sommar & minnen bakom dem.

Publicerat 2015-09-08 kl. 14:25:00 av Isabel Håkansson
First out of them all - lush life. Alltså har dansat, sjungit och fuckat uuuur till den här låten ihop med mina kompisar hela sommaren. Tröttnar aldrig på den och är en låt som alltid kommer att väcka bra minnen hos mig, nämligen sommaren 2015 som förändrade mig som människa så, så, SÅ mycket.
 
Den här låten har även den gått på repeat princip hela sommaren. Får en bra känsla i magen när jag hör den och den tar mig tillbaka till alla dem nätter och kvällar ihop med min fav-squad där vi haft så himla roligt. Älskar!
 
Blir glad och ledsen på samma gång så fort låten spelas upp ur min spotify-lista eller går igång på radion.. Låten påminner mig så mycket om en kort period då jag mådde bra. Tydligen alldeles bra för att vara sant.. för den känslan tog slut fort och vändes istället till det motsatta. Nope, vill bara spola tillbaka till den perioden, ge mig själv en fet käftsmäll och göra allt annorlunda. Nuff said.
 
Ä-L-S-K-A-R låten, älskar avicci & älskar texten. Blir glad utav den och lyssnar på den än idag. Så mycket kul jag haft med denna låt spelandes i bakgrunden är sjukt. Helt klart en utav dem låtar som kommer påminna mig mest om sommaren 2015.
Har ni någon låt som påminner er extra om sommaren som varit? :) 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Emilia Jansson

Vilket bra inlägg!

2015-09-08 @ 20:44:23
URL: http://eryttaren.horseworld.se/
Postat av: Lydia Thieme

synd att alla är så sönderspelade haha ;)

2015-09-08 @ 21:22:10
URL: http://lydiaathieme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback