Hästarnas motion under helgen som varit..

Publicerat 2015-09-20 kl. 20:49:15 av Isabel Håkansson
Lägg märke till att både Philip och Snobben ser ut som två svettlökar på bilderna, hard work work!! 
 
Under helgen som varit så har Snobben fått vila ifrån paddocken och istället fått motionerats ute, ett konditions-pass på stubben och en uteritt idag då han mest fick trava i lång låg form och skrittas på lång tygel för att jobba bort lite träningsverk. Konditionspasset på stubbåkern var heeelt galet bra, men SÅ stark och SÅ busig var han. Första galoppfattningen så bara brallade han iväg följt av en massa bocksprång, och hela jag skjöts bakåt av fartvinden som blev. Charmen med att ha en liten C-ponny, hihi!! Svettig blev han iallafall, så jag tänkte köra på ett konditionspass där imorgon eller i övermorgon också. 
 
Philip kördes långrunda igår på 1 timme ca. Trav HELA rundan med något undantag här & där när vi körde förbi "titt-saker" så som stora grenhögar och traktorer. Helt sjöblöt var han när vi kom tillbaks, svettet rann om honom. Riktigt bra träning och vi har nu ställt in oss på att ta minst ett sånt där genomkörar pass med honom i veckan. Det är riktigt bra för att banta ner honom nu efter den lugna sommaren som varit och för att få upp konditionen, att han älskar att köras gör ju det hela ännu bättre & 1000x roligare! Idag red syrran ut honom barbacka i skritt, trav och galopp på halvlånga tyglar. 
 
HÄR mina kära läsare har ni anledningen till varför jag är så galet trött efter varenda helg som varit. För jag hänger i stallet hela förmiddagarna i minst 3-4 timmar och åker därefter hem, duschar och fräschar till mig och drar ut med kompisar för att sen komma hem 01-02 eller ännu senare på natten sen. Jag har aldrig tid att bara ligga hemma och rulla tummarna och "ta igen gårdagen", utan för mig är det alltid bara upp och hoppa, ut till stallet, trimma hästar och fixa stall.. Tur att jag älskar det! ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback