Fredag ♥

Publicerat 2015-09-25 kl. 20:56:05 av Isabel Håkansson
Gah, hörni.. jag saknar att blogga & att skriva, ta bilder och att få vara kreativ i redigeringsprogram och inne på min egna lilla hemsida a.ka min öppna dagbok.. Klättra på listor och läsa kommentarer. Som det är just nu så går statistiken neråt och även min plats på topplistorna. Det är tråkigt att se, allt jag kämpat med så länge. Men med min motivation som jag har just nu så ska jag försöka se till att börja blogga lite mer, och knäppa mer bilder. Jag lovar. 
 
Hur som helst, fredag it is. Eller.. fredagen är väl typ så gott som över skulle man väl kunna säga. Dagen har varit bra och jag fick reda på ett provresultat inom samhällskunskap vilket gjorde mig otroligt glad & STOLT, samt skrev ett prov i naturkunskap som kändes huuur bra som helst. Svarade utförligt på varenda fråga och tog mig tiden att läsa igenom mina svar ordentligt innan jag sedan lämnade in mina två fulla A4:a papper med svar. Tog helg efteråt med ett stort leénde på läpparna och en bra känsla i magen. Nu ska jag vara ledig och ha sjukt kul i två dagar, för att det är jag värd om någon. Har pluggat som en tok varenda kväll den här veckan och motionerat minst 2 hästar om dan + fixat stallet på det. Helt slut i både huvud och kropp nu. 
 
Igårkväll spraytannade jag och Madde oss iallafall, och resultatet blev... väldigt, väldigt mörkt. Men åh, älskar att vara brun. Man känner sig så fräsch och fin då! Eller vad tycker ni, nog för att jag är både osminkad och har oborstat hår på just nu, meeeen.. ↓
ATM.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Emilia

det är jiu galet så jäkla snygg du är?!?!?! ge miiig ditt utseende!!

2015-09-26 @ 13:56:10
URL: http://emiliaa.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback