En dags paus..

Publicerat 2015-09-19 kl. 13:25:16 av Isabel Håkansson
Hej på er! ♥ Efter en dags paus så loggar jag in här igen för att skriva av mig litegrann. Livet går upp och ner likt en bergodalbana och mår jag bra ena timmen så kan jag må skit timmen efter det.. om ni förstår? Allt känns så upp och ner vänt bland kompisarna bara, folk förändras, man glider isär och knyter nya kontakter och jag som har sååå otroligt svårt för förändringar och att släppa in nya människor i mitt liv mår så, så, dåligt över det. Gymnasiet hittills har verkligen varit vad man kallar en skräckblandad förtjusning..
 
I förrgår hur som helst så red jag ett jättebra pass på Snobben, det passet blev som en ego-boost för både mig och honom efter all otur och skit som varit dem senaste två månaderna. Skrev även ett prov i skolan som gick helt okej, och hade en kick-ass asrolig kväll igår ihop med en massa bra människor! Ikväll är planerna lugnare, ska inte göra nåt speciellt så som det ser ut just nu. Skulle vilja kolla film och äta onyttigt ihop med en kompis eller två bara, ta igen lite energi & ta det lugnt bara som sagt.
 
Annars då? Vädret är superskönt och det ska tas vara på. Philip ska köras en långrunda och Snobben ridas ut ihop med syrran till fots bredvid. Kameran är nerpackad och förhoppningsvis har jag lite bilder att bjuda på senare i eftermiddag.. time to go. Puss. 
2 snabba ifrån gårdagen ↑
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Emilia

Partypinglor *_* sååå fina!

2015-09-22 @ 13:26:09
URL: http://emiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback