En bättre morgon ❤

Publicerat 2015-09-17 kl. 08:46:40 av Isabel Håkansson
Godmorgon! Torsdag idag vilket betyder dagen innan fredag, helg & ledighet. BEHÖVER. Pluggade hela kvällen igår och det slutade med att jag bröt ihop och började gråta för att ingenting fastnade, ångesten började smyga sig inpå och livet kändes totalt meningslöst.. Ringde då en kompis och snackade ett tag, planerade helgen och försökte komma på bättre tankar. Så skönt att veta att man har människor bara ett samtal bort om det skulle vara nånting, det kändes verkligen 100x bättre när vi la på.. 
 
Jag har fortfarande lite feber och är förkyld, men jag pallrar mig iväg till skolan iallafall för att skriva ett prov och plugga ikapp litegrann.. Känns tungt just nu, men vet att jag kommer vara stolt över mig själv när jag kommer hem i eftermiddag då jag belönar mig själv genom att åka ut till stallet & släppa allt vad skola och plugg heter i några timmar. Någonting positivt den här morgonen iallafall är att jag gick upp i tid och har därför kunnat strosa omkring i min morgonrock, sminkat och fixat håret i lugn och ro, lyssnat på musik och pluggat ännu lite mer.
 
Jag hann med att ta 3 bilder med systemisen också, och det mina vänner hör inte till vanligheterna! 
Ett väldigt bra pluggtips & som hjälper otroligt för mig - är att skriva instuderingsfrågor! Skriva en fråga på framsidan av en liten lapp, och skriva svaret på baksidan som ett litet facit. Perfekt om man inte har någon som kan förhöra en just då. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Jonna

Finis <3 dör för ditt hår och dina ögon

2015-09-17 @ 22:03:36
URL: http://ponnyvalack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback