Dagen som varit // sura lärare, mattestöd & kvällstur.

Publicerat 2015-09-30 kl. 21:41:06 av Isabel Håkansson
En kvällspuss på min fina Snobb ♥ // Ida torkar näsan (?) haha // Andrea & Mathildas höstpodd som jag lyssnade på under bussresan mot skolan // mina skor // skol-squaden bestående av mig, Madde, Philip och Ida // en glad Ida när vi fick reda på att vi ska till Barcelona och Madrid med spanskagruppen i vår. 
 
 
Hej på er!! Vet ni hur mycket jag älskar att komma hem ifrån stallet på kvällarna och kunna gå till rummet, slå på datorn och blogga? Det är en terapi för mig att få skriva av mig, lägga upp bilder och skriva, skriva, skriva. Om ni bara kunde se mitt utkast uppradade med inlägg som jag har på G, alltså ;) Hur som helst, det har varit en väldigt lång, men bra dag idag! Skolan gick segare än segast och lärarna kändes bittrare än mig på måndagsmornar vilket är ILLA.. tur jag har mina glädjespridare till vänner som gör skoldagarna helt okej ändå!
 
Vi slutade klockan 15:00, men jag stannade kvar i skolan i en timme extra för att gå på mattestöd. Matte för mig är som ett heeelt främmande språk, har och kommer nog aldrig att bli duktig på det. Mitt mål är att få E i matte, högre kommer jag aldrig att kunna få även om jag ville och försökte mitt yttersta. Så klockan 16:00 slutade jag och 17:00 så var jag i Sala. Käkade med Madde och drog till stallet därefter. 
 
Klockan 19:00 så satt jag på hästryggen och jag och Snobben tog oss en kvällstur ner till intervall-slingan där vi travade och galopperade. Tempoväxlingar och att kunna gå i en något högre form var målet för passet, vilket gick jättebra! Snobben fick upp flås och blev fuktig över hela kroppen av svett. Då har man jobbat bra! Nu ska jag unna mig en ledig timme att bara plocka litegrann på rummet, lyssna på musik och blogga. Puss. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback