Bilder från i lördags ♥

Publicerat 2015-09-28 kl. 19:55:00 av Isabel Håkansson
Lite bilder från i lördags innan alla människor började rulla in på festen och vi bara var några styckna som träffades & umgicks i lokalen ↑ Ännu en gång, GRYM kväll. 
 
Det är alltid lika segt att kolla igenom bilder ifrån helgen när man sitter på måndagskvällar med plugg att göra och det är bäcksvart utanför fönstret. Förstår ni att klockan är 8 på kvällen och det är mörkt utanför? Jag menar... för några månader sen så satt jag ihop med en massa människor uppe hela nätter utan att det var mörkt... stoppa och vrid tillbaka tiden nu. Tack. 
 
En annan sak som känns seg är att jag skrev ett matteprov som inte alls gick bra idag. Att jag är dålig på matte är ingen nyhet, men mitt matteprov imorse var rena rama skämtet for real. Svarade på varannan fråga och avslutade med att signa mitt svarspapper med ett stort frågetecken. But well, min mattelärare kommer få sig ett gott skratt när hon läser igenom vad jag skrivit. Man får väl se det positivt ;) 
 
Hästarna fick promeneras och ta det lite lugnt en måndag som denna. Imorgon ska jag trimma Snobben i paddocken över bommar och sedan ska jag själv ut och springa på kvällen, work, work. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback