Ännu en skoldag avklarad -√

Publicerat 2015-09-08 kl. 16:21:00 av Isabel Håkansson
Det märks verkligen att skolan kommit igång ordentligt nu, och vi har redan en heldel att plugga på, läxor och prov inplanerade. Så ikväll så skippar jag paradise-hotel & ägnar all min tid åt att plugga istället, lika bra att få det gjort. Jag är positivt överraskad över att företagsekonomi, naturkunskap och privat juridik är så kul & intressant som det faktiskt är! Det låter ju uuuurtrist, men det är roligt så fort man kommer in i det och förstår. Hihi. 
 
Så, nu har jag som sagt kommit hem efter ännu en skoldag och ska alldeles strax ut med hundarna för att sedan bege mig iväg till stallet. Idag ska Philip köras, Snobben longeras och boxarna fixas. Alltså, jag har många stalltimmar att se fram emot idag. Jag älskar att ha stallet att fixa nu efter skolan, det gör att jag måste ut och inte bara blir sittandes hemma eller hängandes ute på stan varje dag. Vad gjorde jag innan jag skaffade häst, är frågan..? 
 
Nope, nu ska jag koppla hundarna och ta dem på en kort promenad innan stallet ska fixas för dagen. Vi hörs senare ikväll, jag ska försöka komma ihåg att packa ner kameran idag! Puss. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback