3 hästar motionerade - CHECK.

Publicerat 2015-09-22 kl. 21:29:57 av Isabel Håkansson
Idag var jag i Sala klockan 3 efter att han slutat skolan klockan 2, åkte direkt ut till stallet eftersom jag hade tagit på mig att rida Pepsi också.. Alltså, ingen bloggning. Nog om det hur som helst, åkte ut till stallet direkt som sagt och fixade klart stallet det första jag gjorde. Efter att inte ha mockat på månader så tycker jag det är rätt mysigt att göra det nu..? Ska sätta upp hönäten och göra det lite hemtrevligt i boxarna imorgon, så blir det precis som det var innan sommaren & hästarna började gå på lösdrift. Hihi. 
 
När stallet var fixat så tog jag in Snobben och syrran tog in Philip. Vi borstade igenom hästarna som vanligt och kratsade hovar, redde ut man och svans, smörjde in mungiporna med helosan och gosade med dem. Sedan gjorde vi dem lite klara för ridning och gick ut. Tanken var att rida dem ett pass på stubbåkern bredvid stallet, men det hade duggregnat till och från under hela dagen så det var helt plaskblött på marken. Så vi tog en runda på 5 kilometer istället i skritt och galopp, traven las åt sidan. Snobben var jättefin och pigg! 
 
När ena hästen var riden så var det bara för mig att ta in den andra - Pepsi. Han var dyngsur efter att ha stått utan täcke hela dagen i regnvädret, så jag lät honom stå och torka med fleece ett tag innan jag började rykta honom. Nån gång under helgen som kommer så måste jag ta tag och tvätta hans svans, den är inte fräsch nånstans som den ser ut nu.. haha. Hur som helst, red ett pass i paddocken på honom. Markarbete stod på schemat och vi jobbade både över bommar och över ett litet sockerbitshinder. Superfin och lydig var han! Så himla nöjd med min egna ridning också, red i vartenda steg och var konsekvent, koncentrerad och fokuserad. 
Alla 3 ponnypojkarna idag, visst är dem söta? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback