10 tvångstankar/saker som bara är, med mig.

Publicerat 2015-09-23 kl. 11:43:24 av Isabel Håkansson
• När jag höjer volymen på TV:n så måste det alltid sluta på t.ex "20" eller "25". Det får aldrig sluta på 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28 eller 29.
 
• När jag går/cyklar och jag ser att en bil dyker upp bakom mig, så tänker jag alltid "jag måste hinna till t.ex den där stolpen innan h*n kör om mig".
 
• Jag måste alltid ha minst 1 hund i mitt rum när jag ska sova (om jag är hemma), har jag inte det så måste jag gå och hämta en utav hundarna.. haha. Har växt upp med hund och klarar inte att sova om jag inte hör dem ligga och snarka i rummet. Konstigt nog.
 
• Varje morgon så måste jag hinna tvätta ansikte och smörja in, borsta tänderna och ha munskölj, ha deo + parfym och precis innan jag går nånstans - tvätta och sprita händerna. Hinner jag inte det så tänker jag inte på nåt annat och går och klagar princip hela dan om hur ofräsch och äcklig jag känner mig.
 
• Mina naglar måsta alltid vara filade och lackade. End of story. Går inte ut annars.
 
• När jag duschar så börjar jag alltid med ljummet vatten och tar sedan varmare och varmare för att vänja mig vid värmen, och när jag haft i schampo & sköljt ur det så börjar jag ta kallare och kallare vatten för att det inte ska bli som en chock när jag kliver ut ur duschen.
 
• Om jag ska iväg t.ex klockan 12, så måste jag gå upp MINST 4 timmar tidigare. Jag har ingen uppfattning om tiden alls men vill alltid hinna käka frukost och fixa mig i lugn och ro, utan stress. Mina kompisar blir alltid lika arga och irriterade när mitt larm ringer flera timmar innan man ska upp. Hiho. När Madde skulle vara med i idol t.ex så skulle vi vara på globen klockan 7, mitt larm ringde vid 3 på natten & jag klev upp direkt ;) Deni! 
 
• Har jag börjat se på ett avsnitt av en serie/en film så måste jag se klart det. Jag kan inte stänga av hur dåligt det än är, en allmän tvångstanke jag har bara.. 
 
• Jag måste alltid ha med mig ettpar extra strumpor i väskan, haha. Jättekonstigt! Men det är bara utifall att strumporna jag har på mig skulle bli blöta eller annat, för jag VÄGRAR vara barfota. Hatar fötter och att gå barfota, blä. 
 
• Jag kan inte sitta länge på ett tåg eller i buss/bil med uppsatt hår. Då mår jag jätte illa och får ont i huvudet.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Julia Axelsson

Åh Isabel!!! De två första punkterna, EXAKT sådan är jag. Volymen ska alltid sluta med 5 eller 0. Och det är nästan löjligt hur likadan jag är med den andra, man MÅSTE bara hinna till den stolpen innan bilen kört om en ;)

2015-09-23 @ 14:47:49
URL: http://nouw.com/juliaaxelsson
Postat av: Maja

Punkt 2 & 8, så tänker jag och gör också XD

2015-09-23 @ 16:19:42
URL: http://nouw.com/MajaUSA

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback