Vårsol en söndag ♥

Publicerat 2015-05-03 kl. 10:53:12 av Isabel Håkansson
Godmorgon! Fetaste mensvärken och svängigast humör - that's me today. Så himla tråkigt, men jag får göra det bästa av sitatutionen iallafall! Gårdagen var jätterolig, mitt humör var lite svajigt då med men jag tycker att det var jätteroligt & jag äääälskar sällskapet jag åkte med. Lite förvånad är jag att vi klarade resan dit och hem helt smärtfritt då vi både skulle åka buss, tåg, tunnelbana och färja.. men det gick som en barnlek ;) 
 
Idag är det back 2 REALITY. Stallet ska fixas och Snobben ska trimmas ordentligt över bommar och hinder, han har varit jättepigg den här veckan och jag har varit lagom glad på honom efter dem senaste ridpassen. Bilder och ett annat inlägg om det kommer senare, haha. Annars då? Philip ska såklart även han få motioneras, ett ridpass i vårsolen passar nog bra för honom idag. Vår lille prins. 
 
Waaah, jag vet inte vad mer jag ska skriva. Det känns som om jag totalt stött bort verkligheten enda sen beskedet i tisdagskväll och att jag har en hel drös med saker som behövs göras nu. B.la så ser mitt rum ut som... jag finner inte ord för det. Stökigt är det iallafall och så ska det inte se ut. Men innan jag gör nåt annat - stallet. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback