Världens kortaste hopp-pass!

Publicerat 2015-05-03 kl. 19:16:55 av Isabel Håkansson
2 halvcharmiga bilder på en trött liten Mr.S efter dagens ridpass! 

Idag utförde jag och Snobben nog världens kortaste trim/hopp-pass. Med både fram & avskrittning inräknat så kanske vi red i... 35 minuter? Annars så brukar våra hopp-pass bli uppåt 1 timme långa då jag lägger mycket fokus på att rida igenom Snobben ordentligt innan jag börjar hoppa. Men idag kändes han faktiskt relativt mjuk även om han inte riktigt knäppte av i nacken ordentligt och blev riktigt så avslappnad som jag vill, men det tar vi i veckan! Det är jag som ridit honom lite halvdant i veckan som varit, alltså bara mitt fel att han är stel i sidorna. 
 
Vi hoppade en liten bana med 5 hinder där galoppombyte och annat var inräknat. Det gick jättebra och Snobben var så himla snäll och räddade oss varenda gång vi kom fel. En riktig klippa till ponny när ryttaren (jag) är lite off och är trött, bäst är han! Jag är så himla stolt över honom, att han hoppar med ett sånt självförtroende idag, för det har han verkligen inte alltid gjort. Efter ridpasset fick sig Snobben en dusch och ut i solen i nån timme för att käka gräs och ta åt sig av vitaminerna ifrån solensstrålar. 
 
Nu vet jag precis vart veckans ridfokus kommer att ligga - på att rida igenom Snobben ordentligt. 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Alma

Åh vad jag älskar din blogg! Den gör mig så sjukt glad! Tycker nog om den så mycket just för att ditt liv är rätt likt mitt, med hästar, stall och typ hela vardagen. Du är grym

Svar: Tack söta Alma <3
isabelhakansson.blogg.se

2015-05-03 @ 19:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback