Summering av min lördagskväll!

Publicerat 2015-05-30 kl. 21:04:42 av Isabel Håkansson
Först och främst tog jag hand om mig själv ordentligt efter att jag kom hem ifrån stallet. Jag testade en ny hårinpackning ifrån märket Garnier idag, och den var galet bra! Håret känns så himla lent just nu. Finns det ens nån bättre känsla än att känna sig fräsch? Tror inte det... Älskar det! 
När jag pysslat om mig själv ettpar timmar så hoppade jag i mina ursköna men *host* fula* byxor ifrån Belleshoes och satt på mig en skön och slapp T-shirt till det. Perfekt hemma-outfit! 
 
Nånting jag gått och dragit på alltför länge har varit min garderob som sett KAOS ut, på ren svenska. Så jag vek ihop, sorterade och rensade även ur kläder som jag inte längre ville ha.. Känns skönt att ha det gjort och nu slipper jag ha ångest varje gång jag vet att jag måste in och rota i garderoben ;) 
 
När garderoben var städad så landade jag här. I min säng. Det börjar mörkna litegrann ute och jag ska alldeles strax snöra på mig ettpar sneakers och vandra ner till affären för att köpa lite gott att äta. Funderar på en loka och lite goda frukter, känns inte alls för godis och chips ikväll.. för ovanlighetensskull haha! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Jenny

Isabel! Var försiktig med vilket schampo och balsam du använder. Allt för många luras av ''bra'' hårprodukter, men i själva faktan så är mycket av det som folk tycker är ''bra'' SILIKONER. Silikonet i många balsam lägger sig som en hinna runt hårstråna och skapar en len känsla till en början, men håret mår inte bra av silikonerna i längden.
Om du har lust så är ett jättebra tips att leta efter ett schampo och balsam utan silikoner och paraffiner. Kan tipsa om Syoss, en turkos/ljusgrön förpackning som är grym - utan en massa konstiga ämnen i och ditt hår kommer kännas bättre än någonsin - utan silikoner. Kram! :)

Svar: Åh tack för tipset! :D
isabelhakansson.blogg.se

2015-05-30 @ 22:32:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback