Regn, skaka som ett asplöv och mys.

Publicerat 2015-05-30 kl. 17:36:20 av Isabel Håkansson
Åh, vet ni... Idag när jag skulle hämta hästarna i hagen så var det första jag såg en jättesur Snobben som skenade omkring i hagen, kickade i luften och vände sig från det håll regnet kom. Han trippade in med huvudet mellan benen och när vi kom in i stallet så stod han och skakade som ett asplöv... Jag fick så dåligt samvete, att jag inte kommit till stallet tidigare och tagit in honom.. Stackarn var helt förstörd! 
 
Som ni säkert förstår så fick han vila idag, för det första jag gjorde när han kom in i stallet var att dra av honom allt överflödigt vatten och kasta på honom ett fleecetäcke för att sen släppa in honom i boxen med x-antal kilo hö så att han skulle få upp värmen. Gick ut och gick med Philip i nån timme iallafall, han besvärades inte alls av regnet haha! Kontraster mellan dem två hästarna är SÅ stora. Men det är de som gör allting så himla speciellt! 
 
Jag hoppas på bättre väder imorgon så att Snobben kan få komma ut lite då iallafall, det skulle behövas. Var ut och bytte täcke på honom för nån timme sen och fyllde på med ännu mer hö så att det räcker hela natten. Får se vad kvällen har att erbjuda för mig nu, det jag vet iallafall är att jag behöver en lååång och varm dusch. Är helt genomkyld efter att ha varit ute i regnet alltför länge, hehe. Vi hörs senare!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback