Nån mer än jag som blir förvånad? #NOT.

Publicerat 2015-05-28 kl. 21:57:03 av Isabel Håkansson
Ni vet... eh... pannbandet som jag och pappa köpte för nån vecka sen... det var stulet idag. Det började med att jag fick leta i över 15 minuter efter mitt träns som var spårlöst försvunnet. Sedan, efter 15 minuter, så såg jag mina tyglar sticka upp bakom sadelhängarna, under alla täcken, transportskydden och allt som står längst bak i sadelkammaren. Jag tog tag i tyglarna, och vad får jag upp? Jo.. mina tyglar (obviously), Snobbens bett, ett nackstycke och THAT'S IT. Inget pannband. 
 
Alltså, vad ska jag ens säga? Jag kan inte sluta tänka på vilka äckliga och vidriga människor det finns. "Nån" har nu snott sammanlagt 5 (!!!!!!!) pannband av mig och syrran, alla ösby-hästarnas pannband (3 st) och en annan privatägares pannband. Frågan är vadf*n personen/personerna som själ gör med alla pannband dem samlar på sig? Och hur dem får reda på så fort någon utav oss har ett nytt och snyggt strasspannband? Hur är det ens möjligt? Såfort man köpt ett nytt strasspannband, så går det inte många dagar innan det är snott och man hittar tränset bortkastat, gömt och isärplockat. Utan pannbandet på. 
 
Euw, euw, euw. Det är allt jag har att säga. Äckliga, vidriga, patetiska människor. Här snackar vi ren & skär botten nivå, alltså.. 
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: sonny

Hemskt ju , även om de var liksom ett pannband så är de o aceptabelt. Har man inte råd med ett eget så får man väl börja spara :@

2015-05-28 @ 22:09:47
URL: http://nouw.com/Sonnyandersson
Postat av: Maja

Men gud, en frisk människa gör inte så.
Personen måste väl antagligen ha tillgång till nyckel/veta vart den finns om den gång på gång lyckas ta sig in? Och lite tid för att lugn och ro plocka isär tränset för att komma åt pannbanden? :( Så otroligt tråkigt när saker försvinner. Hänt oss flera gånger med, folk har ingen moral.

2015-05-28 @ 22:16:15
URL: http://nouw.com/riddagboken
Postat av: Anna

Gud vad tråkigt! Man ska ju inte behöva låsa in varenda liten grej, eller?

2015-05-29 @ 07:12:10
URL: http://nouw.com/ponnyryttarenanna
Postat av: Julia Axelsson

Fyfan, det har ju hänt dig flera gånger nu?? Vad fasen är det för patetiska människor som bär på sån ren idioti som dem?
Ni kan inte sätta upp någon kamera som övervakning, även fast det inte borde behövas?

Kram <3

2015-05-29 @ 13:09:28
URL: http://nouw.com/juliaaxelsson
Postat av: Jossan

Usch för såna människor! Hoppas verkligen att det inte händer igen.

Och nästa gång du köpt ett nytt pannband- skriv inte det här på bloggen. Det spelar ingen roll egentligen om vi läsare vet eller inte vet om du har köpt ett nytt pannband, men tjuven i detta fall har säkert läst här att du precis köpt ett nytt och vet att det finns något att sno. Tråkigt, men sant. Hoppas att personen i fråga kan hålla reda på ditt och sitt i framtiden!

2015-05-29 @ 14:22:09
URL: http://jossans.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback