Myskväll med en bra vän ❥

Publicerat 2015-05-17 kl. 02:29:17 av Isabel Håkansson
Klockan är alldeles för mycket och jag har precis tvättat av sminket och satt upp håret, hoppat i mystofflorna och sagt godnatt till syrran. Lördagen är över och om ettpar timmar så ska jag upp för att gå en powerwalk som start på en bra & mysig söndag. Hästarna ska ridas ut och ryktas i timmar, få hovarna lackade, svansarna duschade och bli bortskämda med alltför mycket morötter. Mina små lyckopiller, ljuset i mitt liv. 
 
Ikväll lär bli en sen natt med en massa snack, onyttigt att äta och dricka och tända ljus. Sandra sover här inatt, min bardomskompis och en trygghet i mitt liv. Hon förstår mig alltid och är någon man kan snacka med i timtal om precis ALLT mellan himmel & jord. Någon man kan disskutera småsaker, skratta åt gamla minnen, snacka framtidsplaner och drömma sig bort ihop med. Bästis! 
 
Kolla hur mysigt mitt rum är, påtal om ingenting? Looove it. Godnatt bloggers, eller... godmorgon kanske man ska säga? Dem flesta av er kommer nog troligtvis att läsa detta när ni vaknar. Ni ska veta att jag älskar att logga in här och skriva inför er, varje dag. Puss. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback