Morgonsnack efter en "day-off".

Publicerat 2015-05-22 kl. 07:44:00 av Isabel Håkansson
Godmorgon! ♥ Förlåt gårdagens frånvaro på bloggen, men jag kände att jag helt enkelt ville lägga all min tid & fokus på bara mina vänner och hästarna. Alla sociala-medier lades åt sidan vilket var sååå skönt, men nu är jag tillbaka på bloggbanan igen. Jag har en massa inlägg på G som väntar på att få publiceras och lite idéer som ska spånas vidare på för att sedan kunna verkställas... vänta & se. 
 
Snobben reds ut igår en lagom runda i kvällssolen. Så himla underbart och han var jättepigg och glad. Gjorde klockrena skänkelvikningar över grusvägarna och dansade fram i fin galopp över den grästäckta vägarna. Det är så himla mysigt att rida ut, och jag förstår inte hur vissa människor orkar rida runt, runt i samma gamla manege dagarna i enda. Fysjutton vad tråkigt för både häst och ryttare! 
 
Idag ska Snobben longeras och om jag har tid över efter det så ska även utrustningen smörjas. Annars får det bli imorgon. Meeen, innan stallet så vet vi alla vad som väntar - skolan. Jobba hårt nu och så hörs vi efter det. Puss.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback