Mensvärk, dryg Snobb & en fundering!

Publicerat 2015-05-05 kl. 21:50:17 av Isabel Håkansson
Precis innan jag skulle tränsa Snobben idag så fick jag världens mensvärk, den var så grov att det riktigt ilade i hela ryggen på mig och benen kändes möra. Som tur var så skulle Snobben bara skrittjobbas, så ont som jag hade jag aldrig kunnat varken galoppera eller trava. Bra tajming. Med mig ut på uteritten var Pernilla & Philip samt en tjej som heter Rebecca. Jättesöt stalltjej som är ettpar år yngre än mig och som Pernilla brukar rida ihop med ibland då båda har shettisar. 
 
Snobben var lite dryg första delen av passet och provade stanna ettpar gånger, men sen så trampade han på bra! Han var mjuk, men dessvärre väldigt okoncentrerad. Alltid ska det vara något liksom, haha. Jag kämpade på med honom i skritten för att försöka få honom koncentrerad på lite arbete och det gick väl sisådär, men lite sidvärsrörelser fick vi till snyggt iallafall! Snart så kommer Mickis ut och rider igenom Snobben ordentligt, då jäklar ska han ridas igenom hela kroppen.. längtar. 
 
Nånting jag satt och tänkte på idag när jag skrittade av var: VARFÖR är inte Snobben 1 decimeter högre? Varför, varför... Men sen när jag tänkte närmre på det så kom jag fram till att Snobben är nog mycket häst att rida precis som han är nu i den lilla kropp han har. Han skulle vara way to much om han vore större, haha. 
Typiskt Snobben att blunda, haha älsklingshjärtat ♥♥
 
Alltså hörni, ser ni Snobbens bett & hur det sticker ut ur mungipan på honom? Det är hans storlek och det sitter perfekt i munnen på honom, men om man tar i nån tygel (t.ex på bilden över så hade jag precis tagit lite i högertygeln efter att han försökt dyka när med huvudet i gräset) så åker bettet på sniskan? Skulle det hjälpa att sätta på ettpar bettskivor? Ett mindre bett skulle nästan bli för litet...
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Amanda

prova bettskivor :) borde funka bra om du är helt säker på att bettet inte är för stort.

2015-05-05 @ 22:18:41
URL: http://bagheeraomalley.blogg.se
Postat av: Anonym

Skulle absolut välja bettskivor än ett mindre bett, så testa de först!:)

2015-05-05 @ 22:45:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback