Kaos i huvudet just nu..

Publicerat 2015-05-25 kl. 22:00:55 av Isabel Håkansson
Hej på er! ♥ Shit, vet knappt vad jag ska skriva. Livet rullar på, skolan börjar närma sig sitt slut och sommarlovet står bakom hörnet. Hästarna är friska & krya, kompisarna äger och allt är allmänt bra, egentligen. Men i mitt huvud är det kaos, alltihop. Jag vet inte varför, men dem senaste veckorna har jag varit känslomässigt instabil. Gråtit för minsta lilla, skrattat och tänkt bort hjärnspökena på dagarna och istället brutit ihop på kvällarna.
 
Det var igår som jag insåg att jag verkligen måste ta tag i vad som känns fel för mig, för jag kan inte ha det såhär. Jag är (som dem flesta redan vet) världens största perfektionist. Ligger det kläder på golvet när jag kommer hem ifrån stallet så kan hela min dag vara förstörd. Och i & med kaoset i mitt huvud dem senaste veckorna så har saker som förut skötts pedantiskt och noggrant förvandlats till mer eller mindre en enda stor röra. Rummet är kaos, sadelkammaren är kaos och för att inte tala om skolan som jag sköter under all kritik. 
 
Allright, små steg i taget. Imorgon så fort jag kommer hem så ska jag börja plocka litegrann i sadelkammaren, kasta bort trasiga och oanvändbara saker och damma rent. Samma sak med mitt rum. Och på onsdag ska jag vässa öronen ordentligen och verkligen lyssna på lektionerna, anteckna och ta in. Fokuset för mig den här veckan blir att fixa och organisera upp allt som är kaos just nu, och börja ta tag i mig själv igen. Det är slut på allt onödigt gråtande nu, slut på sena nätter pågrund av allt för mycket tänkande. Jag har såna här perioder i livet, jag har lärt mig att deala med det. Men nu är jag trött på det... so let's kiss it goodbye.
Jag ska försöka få in bloggen i min vardagsrutin igen, för jag älskar trots allt att skriva och mår bra utav det. Nu vet ni hur läget ser ut just nu iallafall & jag hoppas ni har överseénde för dem dåliga inläggen jag skrivit i alltför många veckor nu. Kände att ni var värd sanningen. Godnatt, vi hörs imorgonbitti.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback