Internet knas... IGEN.

Publicerat 2015-05-14 kl. 13:13:53 av Isabel Håkansson
Igår så hade vi internet knas här hemma och det fungerade inte alls. Alltså, ingen uppdatering vilket SÖG då jag var väldigt skrivsugen, speciellt efter gårdagens ridtur som gick jättebra! Jag och Snobben red ut själva igår, en lång runda. Han har ju varit väldigt pigg och fjantig på uteritter senaste tiden, kastat av mig och betett sig mer eller mindre som en tre-årig fjollhäst och därför så hade jag noll förväntningar.
 
Direkt när jag hoppat upp på stallplan så tog han eget intiativ och skrittade iväg fort ut emot skogen, dit vi skulle. Klapp på halsen och en massa beröm. Han skötte sig helt exemplariskt under hela ridturen! Tog mycket egna intiativ vilket jag gillar, jag tycker att hästar alltid ska ha rätt till egna intiativ så länge det inte gäller att dem brallar iväg okontrollerat, reser sig eller gör nåt annat dumt. Han var så himla glad och så himla snäll, min Snobb. Han kan verkligen vända och bli världens bästa ponny efter en tuffare period, och göra mig stoltare än någon annan. ♥ En massa galopp i racerfart, klappar och även lite lydnadsträning var vad gårdagens ridpass bestod av. Jättemysigt!
 
På kvällen så drog jag över till en kompis där vi umgicks några stycken. Väldigt roligt & det blev en bra kväll utan några knasigheter. Idag blir det lugnt för mig. Dagarna framöver kommer jag ta som dem kommer helt och hållet. Det kanske blir stockholm, sleepovers, chill hemma, grönan - som sagt, det tar jag som det kommer. En sak som ska göras varje dag iallafall är stallet! Så glad att ha en fast punkt i livet och nåt som behöver fixas varje dag. Mitt älskade stall och mina älskade hästar. Love. 
Lite bilder ifrån gårdagen. Philip fick tre flätor på vardera sida i manen, stackarn var fuktig av svett under hans tjocka man.. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback