Godmorgon söndag!

Publicerat 2015-05-17 kl. 11:52:56 av Isabel Håkansson
Min duktiga syster och fina Snobb som jag älskar mest på hela jordklotet! GODMORGON 

Det blev en sen natt och en tidig morgon, precis som planerat. Klockan 10 så var vi uppe och hoppade efter att ha somnat vid 05 inatt/imorse. Sandra somnade runt 04, och därefter låg jag bara uppe och skrev med lite roliga personer. Tacksam över att det finns lika kvällspigga människor som jag.. hihi. Det behövs mer sånna! Jag är alltid pigg på kvällarna, kan princip vara uppe huuur länge som helst utan att bli trött. Men, lägger jag mig i sängen så somnar jag på 1 minut. Så det gäller att jag sitter eller står upp ;)
 
Hur som helst, nu ska jag ut på min omtalade pw tillsammans med syrran och hundarna för att sen börja fixa mig inför en stall-eftermiddag. Jag känner mig så himla sprallig och pigg idag, trots alltför få timmar sömn. Så himla skönt! Jag ser fram emot att bara rykta, mysa och rida ut hästarna idag. Helst skulle jag vilja rida ut på hacket för att låta honom slippa bettet en dag, men jag vet ju hur det gick senast.. Snobben brallade runt som en racerponny i 180 kilometer i timmen när meningen var att vi skulle skritta. Hm. 
 
Aja, vi får se vad dagen har att bjuda på! Vi hörs om ettpar timmar igen, då med lite tips för hur man håller sin hy fräsch. Stay tuned bloggers. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback