Fredags lycka!

Publicerat 2015-05-29 kl. 16:31:43 av Isabel Håkansson
Hej på er! ♥ Jag är så himla glad och känner en såndär skön lättnadskänsla.. ni vet? Idag har jag nämligen gjort mitt sista nationella-prov vilket kändes jättebra! Sedan har jag även betat av min förhoppningsvis sista redovisning innan sommarlovet samt gjort klart och skickat in en engelska uppgift. Det var med tunga fotsteg jag gick mot skolan idag... men känslan nu är superskön! Nu tar jag helg - YES DET GÖR JAG. 
 
Kvällens planer är oklara.. Snobben får ta det lugnt efter gårdagens markarbets-pass som förövrigt gick superbra! Ställde fram galoppbommar samt en serie med 5 bommar varav varannan bom var upphöjd. Jobbigt sa Snobben, men SHIT så han kämpade! Snobben är född i en stel kropp, och han mår bra av att få lyfta benen högt över bommar och få röra på sig ofta. Han gick klockrent i form i alla gångarter, var explosiv och tuggade på bettet så fint. Igår ville jag aldrig sluta rida, så fin var han. Klapp och beröm på min duktiga Snobb ♥ I helgen blir det terräng-hoppning och galoppträning. Work, work. 
Prinsen igår med lackade hovar, marinblå lindor och insmorda mungipor i helosan. Lägg till mig på snapchat? Isabelhakansson. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback