En bättre morgon.

Publicerat 2015-05-30 kl. 12:55:33 av Isabel Håkansson
Hej på er & godmorgon! Finns det något bättre sätt att starta dagen på än att ta lite sovmorgon, vakna och sätta på sig dem skönaste kläderna man äger ur garderoben och sedan slå sig ner framför datorn med något gott att dricka? Nope, tror inte det! Terrängen är inställd idag tyvärr, så jag och Snobben kommer att bli hemma. Men inte ska han vila för det, han ska longeras med systemet och sen ska han pysslas om ordentligt. Få svansen duschad och insmord med hårinpackning, skimmelschampo på dem vita strumporna på bakbenen och masseras. Samma sak med den andre lilla prinsen, han ska tömköras och sedan pysslas om ordentligt. 
 
Mamma och syrran ska iväg till västerås för att inhandla lite nödvändigheter, så idag har jag stallet helt själv. Waah, vad jag verkligen älskar sånahär dagar! Vädret är lite sisådär halvdåligt, men det drar bara upp mysfaktorn ännu mer.. så länge det inte börjar regna hehe. Jag ska verkligen ta till vara på den braiga känslan jag känner nu och ha en grym dag idag! Gör det ni också ♥
 
Nu - tvätta rent ansiktet, borsta tänderna, fläta håret och hoppa i ettpar mjukisar för att sedan åka ut till stallet. PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Julia Axelsson

Nejmeeeen, vad är de jag ser på den första bilden? Grymma du!!
Mysig lördag, föresten! :D

2015-05-30 @ 15:59:57
URL: http://nouw.com/juliaaxelsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback