Efterskolan snack.

Publicerat 2015-05-07 kl. 14:39:26 av Isabel Håkansson
Gårkvällen blev sen efter att jag först setat och bråkat med min macbook i över en halvtimme utan framgång, sen såg på ex on the beach, vårdade mina naglar & målade dem. Jag somnade inte förrän klockan började ticka mot 00:30 på natten vilket inte är okej, inte på skoldagar. På helgerna - fine. Men på vardagar går det fetbort! Det är inte värt att gå i skolan med påsar under ögonen och vara trött dagen därpå, nej.. bara nej. 
 
Som tur var så släppte vår lärare halva klassen en timma tidigare idag (dem som inte skulle göra fysik-labb), så det var skönt iallafall! Strax ska jag ner till skolan igen dock och möta upp ettpar kompisar för att gå och käka innan jag börjar dra mig mot stallet. Idag står det mellan ett markarbets-pass eller en promenad för Mr.S.. Hm, hm. Ilandsproblem för hästägare en torsdag som denna ;) Love it. 
 
Nu - dags att ännu en gång klä på mig ytterkläderna, snöra på mig ettpar converse och sen springa ner till skolan. Alla ni, vi hörs ikväll? Har ni tur så kan jag bjuda på en video ifrån dagens ridpass (det beror på om jag lyckas övertala syrran.. hehe)
 ↑ Todays ↑
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback