Världens bästa tjejer och hästar.

Publicerat 2015-03-15 kl. 21:01:00 av Isabel Håkansson
Tjejer, jag tycker om er såååå mycket ska ni veta ♥
 
 
Idag har jag ridit 3 olika hästar, Pepsi, Hector och Kaxig. Först av allt red jag Pepsi, basic bara i alla gångarter. Han kändes lite seg idag, iallafall om man jämför med hur han varit dem andra gångerna jag ridit honom, tur det kanske haha! Efter att jag ridit fram Pepsi så tog Sandra över och istället red jag Hector (hästen som står tvåa från höger på sista bilden). Om jag säger såhär... jag tror inte han är så mycket riden. Jag tänkte fatta galopp på honom, men istället drar han iväg i en jäkla trav, herregud vad fort det gick!!! Meeen, är man travare så är man. Hehe. Jag har lite bilder, som jag kanske skulle kunna lägga ut, notera: kanske ;)
 
Sist av allt så red jag Kaxig iallafall (hästen längst åt vänster på sista bilden), riktigt fin häst faktiskt. Han var lite busig och väldigt pigg, så det såg inte speciellt snyggt ut men så fort jag fick bukt på honom och vi satte galoppen relativt bra så nöjde jag mig med honom! Han är så himla fin, och en häst jag helt klart tänker rida så fort jag får chansen! Kanske redan imorgon..? Hmm. Riktigt fin häst iallafall, och väldigt pigg vilket alltid är ett stort plus. 
 
Så nöjd över alla idag och jag tycker det är så himla mysigt att ha med mig kompisar ut till stallet, alla är så himla duktiga och lugna kring hästarna. Visar respekt, liksom. Jättemysig söndag, helt klart ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback