Underbara, älskade VÅR ♥

Publicerat 2015-03-09 kl. 15:33:26 av Isabel Håkansson
3 just nu ↑

Hej på eeeer! Waah, lyckorus i hela kroppen pågrund av en enda liten anledning - VÅR. Alltså, det är galet var lite sol & värme kan göra för humöret och välmåendet, sick. Jag vill vara ute alla vakna timmar på dygnet och bara ta vara på allt som händer och sker, just nu. Livet är himla bra och om man bortser ifrån skolan så känns mitt liv nästintill perfekt. Så himla skön känsla, några månader till och sen är det sommar! Yay. 
 
Hur som, det blev inget utvärderings-inlägg igår efter att jag ridit Tequila, men det gick bra att rida henne iallafall och igår var förmodligen sista gången jag satt på hennes rygg eller överhuvudtaget såg henne. Fina Tickis, jag önskar henne verkligen allt bra, hon är en himla fin häst som jag tror kan komma långt med rätt ryttare och träning. Vi red ut en sväng till att börja med och sen travade vi lite i paddocken, hon kändes jättefin! Som sagt, kontrasten mellan Tequila och Snobben är stor, så det tar alltid en stund innan det känns bra. Men som sagt, ridpasset igår gick bra och jag tycker det var ett bra avslut ♥ Nu kommer jag att leta nån annan häst jag kan rida vid sidan av Snobben, just för att det är så bra träning! 
 
Nu ska jag ut och trimma på min lilla guldponny, plocka fram bommar och lösgöra honom litegrann. Sen blir det uteridning resten av veckan! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: M

När kommer svaren på frågestunden? :)

2015-03-09 @ 17:34:39
Postat av: Isabelle Johansson

Åh älskar bokstavligen våren!!!

2015-03-09 @ 20:17:03
URL: http://isabelles.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback