Torsdagmorgon..

Publicerat 2015-03-26 kl. 07:39:00 av Isabel Håkansson
Godmorgon! Stressa upp, slänga på sig lite smink, äta en macka medans man knyter skorna och snabbt som tusan springa till skolan - that's sooo me. Jag på mornarna, shit. Jag tar nog minsann världspriset för att vara den mest sega, tjuriga och trötta människan på jorden innan klockan 8 på morgonen, jag lovar. Bättre blev det inte direkt efter att jag var uppe sent inatt och kollade runt på youtube. Ikväll ska jag vara i säng senast klockan 10, punkt. 
 
Planerna för idag? Hm. Ett matlagningsprov ska checkas av i skolan och ett kommande fysik-prov ska pluggas till under fysik-lektionen, typ det som känns viktigt att ta upp. Jag hoppas att dagen flyter på relativt snabbt så att jag får komma hem och lägga mig sen, jag är så himla trött idag. Matlagningsprovet är jag rätt så nervös inför, faktiskt. Jag är ingen händig människa i köket direkt, så vi får se hur det går... Jag kämpar på.
 
Inget energisprudlande & glatt inlägg nu såhär på morgonen som det i vanliga fall brukar vara, men jag känner mig inte så idag.. ZzZzZZzzzZZZ. Ha en grym dag underbaringar!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback